Geroosterde bloemkool-wortelsoep
INGREDIENTEN
400 GRAM BLOEMKOOL400 GRAM WORTELS
2 EL OLIJFOLIE
1 BAKJE MAZA FALAFEL
1 BLIK KOKOSMELK
250 ML GROENTEBOUILLON
1 BAKJE MAZA HOEMOES PAPRIKA & OREGANO
- Verwarm de oven voor op 200 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
- Snijd de bloemkool in kleine roosjes en de wortel in plakjes.
- Schep de bloemkoolroosjes en wortel door elkaar met de olijfolie.
- Verdeel het mengsel over de bakplaat en rooster voor 30 minuten in het midden van de oven.
- Bereid ondertussen de falafel volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Doe de geroosterde bloemkool met de wortel, kokosmelk, groentebouillon en Hoemoes in de blender en meng tot een egale soep.
- Verdeel over twee kommen en maak af met de falafel.
Recept van Living the Green Life.


