Gepofte aardappel met Hoemoes Paprika Oregano of Baba Anoesch
INGREDIENTEN
INGREDIËNTEN GEPOFTE AARDAPPEL MET HOEMOES PAPRIKA OREGANO:1 GROTE AARDAPPEL
2 EL MAZA HOEMOES PAPRIKA EN OREGANO
1 TL ZEEZOUT
SNUFJE PAPRIKAPOEDER
DRAAI PEPER
1 TAKJE KRULPETERSELIE
INGREDIËNTEN GEPOFTE AARDAPPEL MET BABA ANOESCH:
1 GROTE AARDAPPEL
2 EL MAZA BABA ANOESCH
1 TL ZEEZOUT
DRAAI PEPER
1 TAKJE KRULPETERSELIE
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Was de aardappel goed schoon met water en rol deze in aluminiumfolie.
- Bak deze 60 minuten in de oven.
- Haal de aardappel uit de oven en kijk goed of de aardappel gaar is.
- Haal het aluminiumfolie eraf en laat ze 10 minuten afkoelen.
- Maak aan de bovenkant een inkeping en doe de Hoemoes Paprika Oregano in de ene aardappel en de Baba Anoesch in de andere.
- Top deze af met paprikapoeder, zeezout, peper of krulpeterselie.


