fbpx

Fruitige summer rolls met Hoemoes Rode biet

vrolijke, fleurige summer rolls

INGREDIENTEN

RIJSTVELLEN
1 PORTTIE RIJSTNOODLES
1 BAKJE MAZA HOEMOES RODE BIET
1 RIJPE MANGO
1 KIWI
1 AVOCADO
2 WORTELEN, GESCHILD
6 MIDDEL GROTE AARDBEIEN
1/3 KOMKOMMER
1/6 RODE KOOL
VERSE KRUIDEN, BIJVOORBEELD MUNT, PETERSELIE EN KORIANDER

Bereidingswijze

  1. Laat de rijstnoodles 5-10 minuten weken in heet water. Snijd de mango, kiwi, avocado, wortelen, aardbeien, komkommer en rode kool in kleine reepjes en plakjes. Je kunt ook vormpjes maken met een koekjesvorm.
  2. Maak de rijstvellen een voor een door een rijstvel kort te weken in warm water. Leg deze vervolgens op een gladde ondergrond en plaats wat stukjes groenten en fruit, een theelepel hoemoes, wat rijstnoodles en verse kruiden naar keuze iets boven het midden van het rijstvel. Je kunt deze makkelijk oprollen door de zijkanten over de inhoud te vouwen en hem vervolgens op te rollen als een burrito.
  3. Herhaal deze stap tot alle ingrediënten op zijn gebruikt. Serveer de rijstvellen met een hoisin of sweet chili sausje.
25 minuten
4 personen
X
;;