fbpx

Flatbread Hoemoes Ras el Hanout en gegrilde groenten

INGREDIENTEN

1 GELE COURGETTE
2 GROENE COURGETTES
4 TAKJES VERSE BASILICUM
4 TAKJES VERSE DILLE
5 EL MAZA HOEMOES RAS EL HANOUT
4 FLATBREAD’S
2 EL OLIJFOLIE
2 TL GEDROOGDE OREGANO
PEPER EN ZOUT NAAR SMAAK
  1. Gebruik een grillpan of contactgrill.
  2. Snijd de courgettes in lange plakken van ongeveer 1cm.
  3. Doe de olijfolie in een kommetje, voeg gedroogde oregano en naar smaak peper en zout toe. Meng door elkaar. Bestrijk de courgette plakken met de oregano-olie.
  4. Grill de groenten in een enkele laag in de grillpan of op contactgrill (bbq kan ook) tot dat er mooie grillstreepjes ontstaan.
  5. Verwarm het plat brood zoals aangegeven op de verpakking. Besmeer het flatbread met de Hoemoes Ras el Hanout en beleg met de gegrilde groenten. Hak de kruiden grof en verdeel over het flatbread.
15 minuten bereidingstijd
4 personen
;;