Flammkuchen met zalm, Hoemoes en rode biet

INGREDIENTEN

FLAMMKUCHENDEEG
HOEMOES RODE BIET
1 RODE UI
150 GEROOKTE ZALM
VEGA OPTIE: VEGETARISCHE SPEKREEPJES OF KLEINE BLOKJES KETJAP TEMPEH
1 TAKJE DILLE
  1. Rol 1 lap vers flammkuchen deeg (40x 25 cm) uit op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  2. Smeer hier 100 gram Hoemoes Rode Biet over uit.
  3. Verdeel hier vervolgens een halve rode ui in dunne halve ringen en 150 gram gerookte zalm (of vegetarische spekreepjes of kleine blokjes ketjap tempeh) over heen.
  4. Snijd een takje dille of peterselie fijn en top hiermee af. 
  5. Schuif de bakplaat in de oven en bak de flammkuchen in 15 minuten af op 220 graden (200 hetelucht).
  6. Vlak voor het serveren verdeel je er nog een beetje rucola sla over. Eet smakelijk!
10 minuten bereidingstijd
2 personen
X