Flammkuchen met zalm, Hoemoes en rode biet
INGREDIENTEN
FLAMMKUCHENDEEGHOEMOES RODE BIET
1 RODE UI
150 GEROOKTE ZALM
VEGA OPTIE: VEGETARISCHE SPEKREEPJES OF KLEINE BLOKJES KETJAP TEMPEH
1 TAKJE DILLE
- Rol 1 lap vers flammkuchen deeg (40x 25 cm) uit op een bakplaat bekleed met bakpapier.
- Smeer hier 100 gram Hoemoes Rode Biet over uit.
- Verdeel hier vervolgens een halve rode ui in dunne halve ringen en 150 gram gerookte zalm (of vegetarische spekreepjes of kleine blokjes ketjap tempeh) over heen.
- Snijd een takje dille of peterselie fijn en top hiermee af.
- Schuif de bakplaat in de oven en bak de flammkuchen in 15 minuten af op 220 graden (200 hetelucht).
- Vlak voor het serveren verdeel je er nog een beetje rucola sla over. Eet smakelijk!


