fbpx

Falafelbowl met spicy mango

INGREDIENTEN

250 G FALAFEL HOT ‘N SPICY
2 EL HOEMOES SPICY MANGO
200 G QUINOA
100 G BABYSPINAZIE
1 AVOCADO
1 MANGO
1-2 STENGELS BOSUI, IN RINGETJES GESNEDEN
1 EL ZONNEBLOEMOLIE OM DE FALAFELS MEE TE BAKKEN
DRESSING:
1/2 CITROEN, GEPERST
1 LIMOEN GEPERST
2 EL ZONNEBLOEMOLIE
ZOUT (HOEVEELHEID NAAR WENS TOEVOEGEN)
  1. Kook de quinoa zoals op de verpakking staat en laat afkoelen.
  2. Verdeel de gewassen babyspinazie in twee diepe kommen. Indien gewenst kun je de spinazie nog iets fijn snijden. Voeg een portie van de afgekoelde quinoa per kom toe.
  3. Snij de avocado in schijfjes, de mango in blokjes en bosui in ringetjes en voeg per kommetje de helft toe.
  4. Maak nu de dressing en giet deze over de kommen.
  5. Bak de falafel zoals op de verpakking staat en leg de helft samen met 1 volle el Hoemoes spicy mango per kom. En smullen maar!
15 minuten bereidingstijd
2 personen
;;