Falafelbowl met spicy mango
INGREDIENTEN
250 G FALAFEL HOT ‘N SPICY2 EL HOEMOES SPICY MANGO
200 G QUINOA
100 G BABYSPINAZIE
1 AVOCADO
1 MANGO
1-2 STENGELS BOSUI, IN RINGETJES GESNEDEN
1 EL ZONNEBLOEMOLIE OM DE FALAFELS MEE TE BAKKEN
DRESSING:
1/2 CITROEN, GEPERST
1 LIMOEN GEPERST
2 EL ZONNEBLOEMOLIE
ZOUT (HOEVEELHEID NAAR WENS TOEVOEGEN)
- Kook de quinoa zoals op de verpakking staat en laat afkoelen.
- Verdeel de gewassen babyspinazie in twee diepe kommen. Indien gewenst kun je de spinazie nog iets fijn snijden. Voeg een portie van de afgekoelde quinoa per kom toe.
- Snij de avocado in schijfjes, de mango in blokjes en bosui in ringetjes en voeg per kommetje de helft toe.
- Maak nu de dressing en giet deze over de kommen.
- Bak de falafel zoals op de verpakking staat en leg de helft samen met 1 volle el Hoemoes spicy mango per kom. En smullen maar!


