fbpx

Eiwraps met halloumi, hoemoes & Baba Anoesch

INGREDIENTEN

7 EIEREN
100 G HALLOUMI
30 G GRIEKSE YOGHURT
60 G MAZA HOEMOES XL
20 G BOERENKOOL
1 (VEGA) KIPFILET
60 G BABA ANOESCH
30 G WALNOTEN
(OLIJF)OLIE
PEPER & ZOUT
  1. Kluts de eieren los in een kom. Breng op smaak met wat peper en zout.
  2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schenk 1/4 van het mengsel in de pan. Bak zo’n 3 minuten aan iedere kant en herhaal dan met de rest van het mengsel.
  3. Snijd de halloumi in plakken van zo’n 1 centimeter dik. Verhit een klein scheutje olie in een grillpan en gril de halloumi tot er aan beide kanten een grillstreepje ontstaat. Leg apart.
  4. Breng de Griekse yoghurt op smaak met een snufje peper en zout.
  5. Verdeel de Hoemoes XL over twee eiwraps.
  6. Leg hier de boerenkool en de plakjes halloumi op. Verdeel tot slot de Griekse yoghurt over de eiwraps en rol op.
  7. Smeer op de andere twee wraps de Baba Anoesch en leg de plakjes (vega) kipfilet hier bovenop.
  8. Hak de walnoten grof en verdeel dit over de eiwraps. Maak af met de granaatappelpitjes en een flinke snuf peper en zout.
25 minuten bereidingstijd
2 personen
;;