Eiwraps met halloumi, hoemoes & Baba Anoesch
INGREDIENTEN
7 EIEREN100 G HALLOUMI
30 G GRIEKSE YOGHURT
60 G MAZA HOEMOES XL
20 G BOERENKOOL
1 (VEGA) KIPFILET
60 G BABA ANOESCH
30 G WALNOTEN
(OLIJF)OLIE
PEPER & ZOUT
- Kluts de eieren los in een kom. Breng op smaak met wat peper en zout.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schenk 1/4 van het mengsel in de pan. Bak zo’n 3 minuten aan iedere kant en herhaal dan met de rest van het mengsel.
- Snijd de halloumi in plakken van zo’n 1 centimeter dik. Verhit een klein scheutje olie in een grillpan en gril de halloumi tot er aan beide kanten een grillstreepje ontstaat. Leg apart.
- Breng de Griekse yoghurt op smaak met een snufje peper en zout.
- Verdeel de Hoemoes XL over twee eiwraps.
- Leg hier de boerenkool en de plakjes halloumi op. Verdeel tot slot de Griekse yoghurt over de eiwraps en rol op.
- Smeer op de andere twee wraps de Baba Anoesch en leg de plakjes (vega) kipfilet hier bovenop.
- Hak de walnoten grof en verdeel dit over de eiwraps. Maak af met de granaatappelpitjes en een flinke snuf peper en zout.


