fbpx

Eiwrap met Baba Anoesch, falafel, feta en dungesneden rode kool

INGREDIENTEN

5 EIEREN
200 G FALAFEL
75 G (GESNEDEN) RODE KOOL
3 EL BABA ANOESCH
60 G FETA
  1. Kluts de eieren los in een kom. Breng op smaak met wat peper en zout.
  2. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schenk de helft van het eiermengsel in de pan. Bak zo’n 3 minuten aan iedere kant en herhaal met de rest van het mengsel.
  3. Verwarm nog een koekenpan met wat olie en bak hierin de falafel gaar.
  4. Snijd de rode kool in dunne reepjes, als je geen gesneden rode kool hebt gekocht.
  5. Smeer de eierwrap in met de Baba Anoesch. Beleg met de falafel en rode kool. Verbrokkel de feta over de wraps en rol ze op.
20 minuten bereidingstijd
2 personen
;;