fbpx

Crispy chickenburger met Yazzara

INGREDIENTEN

75 RODE UI
5 EL HONING
2 VEGA KIPSCHNITZELS
2 BROODJES NAAR KEUZE
80 G YAZZARA
30 G IJSBERGSLA
1 AVOCADO
(OLIJF)OLIE
  1. Snijd de rode ui in dunne halve ringen. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit hierin de rode ui zo’n 3 minuten aan. Voeg dan de honing toe en laat de ui nog zo’n 2 minuten karamelliseren. Zet apart.
  2. Verhit een scheut olie in een schone koekenpan en bak de vega kipschnitzels zo’n 3 minuten aan elke kant tot goudbruin en gaar.
  3. Snijd de broodjes doormidden en besmeer de onderkant van het broodje met de Yazzara. Verdeel hier de ijsbergsla over. Snijd de avocado in dunne plakjes. Leg de kipschnitzel op de ijsbergsla en leg hierop de plakjes
    avocado. Verdeel de gekarameliseerde ui over de burgers en maak af door de bovenkant van het broodje erop te leggen.
20 minuten bereidingstijd
2 personen
;;