fbpx

Courgettesoep

met Hoemoes Koriander & Limoen en zalmsnippers

INGREDIENTEN

1/2 LITER WATER
1 GROENTE BOUILLONBLOKJE
1 COURGETTE
1 UI
2 TEEnTJES KNOFLOOK
1 BAKJE MAZA HOEMOES KORIANDER & LIMOEN
200 ML WITTE WIJN
1 BAKJE ZALMSNIPPERS
EXTRA: SOEPPAN
BLENDER

Bereidingswijze

  1. Snijd de knoflook en ui in kleine stukjes en fruit deze zachtjes aan. Snijd de courgette in stukken en bak deze mee. Blus de pan met een scheutje witte wijn en voeg de groentebouillon toe. Pureer het geheel in de blender en voeg naar smaak van zout en peper toe.
  2. Roer als laatste de Hoemoes Koriander & Limoen er doorheen en schep de soep in diepe borden.
  3. Voeg als laatste de zalmsnippers toe en eet smakelijk!
10-15 minuten
2 personen
X
;;