Courgettekoekjes met hoemoes Ras el Hanout
INGREDIENTEN
1 COURGETTE1 TEENTJE KNOFLOOK
40 G FETA
2 EIEREN
1 HANDJE MUNT
100 G HOEMOES RAS EL HANOUT
3 EL SPELTMEEL
(OLIJF)OLIE
PEPER & ZOUT
- Snijd het uiteinde van de courgette en rasp de courgette. Leg de geraspte courgette op een theedoek en knijp het overtollige vocht eruit.
- Pers de knoflook uit, brokkel de feta en kluts deze door de eieren heen.
- Snijd de munt in dunne reepjes.
- Voeg het eimengsel, de Hoemoes Ras El Hanout, het speltmeel en de munt bij de courgette en meng dit tot een deeg. Breng op smaak met peper en zout.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en schep hier met een lepel 3 hoopjes van het deeg in. Bak de courgettekoekjes zo’n 3 minuten aan beide kanten. Herhaal met de rest van het deeg.


