fbpx

Bonbons van vegan ham met mango, walnoten, bleekselderij en Hoemoes Spicy Mango

INGREDIENTEN

200 G VEGAN HAM
150 G MANGO, IN KLEINE BLOKJES
150 G WALNOTEN, GEROOSTERD EN GEHAKT
2 STENGELS BLEEKSELDERIJ, FIJNGESNEDEN
1 BAKJE HOEMOES SPICY MANGO
VERSGEMALEN ZOUT EN PEPER
VERSHOUDFOLIE
1 LIMOEN
  1. Meng de Hoemoes met de 3/4 van de mango, walnoten, bleekselderij en wat zout en peper naar smaak. Houd 1/4 van de mango apart voor de garnering.
  2. Neem een kopje of kom met een diameter van ongeveer 8 centimeter en een hoogte van ongeveer 4 centimeter. Leg er een stuk vershoudfolie in. Verdeel de plakjes vegan ham over de kopjes. Zorg ervoor dat de onderkant en zijkanten goed bedekt zijn. Verdeel het hoemoesmengsel erover. Vouw de randen over de vulling zodat alles bedekt is. Vouw de folie erover en draai als een toffee dicht. Je kunt dit eventueel al een dag van tevoren maken en bewaren in de koelkast.
  3. Verwijder de folie van de vegan bonbons en leg in het midden van elk bord een bonbon. Garneer met wat limoenrasp en verse mango. Serveer met een partje limoen.
15 minuten bereidingstijd
4 personen
;;