Bloemkoolroosjes met hoemoesmayonaise
INGREDIENTEN
1 BLOEMKOOL4 EL OLIJFOLIE
1 TL ZAATAR KRUIDEN
1 LIMOEN
1 BAKJE MAZA HOEMOES LESS SALT
KORIANDER
EVT KORIANDERCRESS, OM TE GARNEREN
EXTRA: BAKPAPIER
- Verwarm de oven tot 180°C.
- Snij de bloemkool in roosjes. Meng 2 el olijfolie met de za’atar en een snuf zout en schep de bloemkoolroosjes erdoor.
- Plaats de bloemkoolroosjes op bakpapier en bak ze in 15 min gaar in de oven.
- Rasp de schil van de limoen. Maak een dipsausje met 2 el olijfolie, 2 el Maza Hoemoes Less Salt, wat vers limoensap en koriander naar smaak.
- Haal de bloemkool uit de oven, garneer met de limoenrasp en eventueel de koriandercress en serveer met de hoemoesmayonaise.


