Bananenbrood met chocola
INGREDIENTEN
100 G HOEMOES RAS EL HANOUT130 G BLOEM
2 BANANEN
80 G SUIKER
1 ZAKJE BAKPOEDER
1 ZAKJE VANILLESUIKER
120 G CHOCOLA IN BLOKJES
RASP VAN EEN CITROEN
1 EI
60 G GESMOLTEN BOTER
40 ML AMANDELMELK
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Klop de boter met de suiker en voeg het ei toe.
- Mix de melk, vanillesuiker, bloem, bakpoeder, citroenrasp, zout en hoemoes goed door elkaar. Voeg dit toe bij het beslag met de boter.
- Prak een banaan fijn met een vork en voeg die toe aan het beslag. Meng alles goed door elkaar en voeg de stukjes chocola toe.
- Giet het beslag in een ingevette bak cake vorm. Snijd de andere banaan in plakjes en leg die boven op het beslag. Bak de cake in ongeveer 45 minuten gaar.


