fbpx

Aardappelsalade met Hoemoes Spicy Mango

Diner, lunch

INGREDIENTEN

- 600 GR KRIELTJES
- 1 BOSUI
- 3 EIEREN
- 2 GEROOSTERDE PAPRIKA’S
- HOEMOES SPICY MANGO
- 2 TL BIESLOOK
- SNUFJE PEPER

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren in circa 8 minuten hard. Laat ze daarna schrikken. Pel de eieren en snijd de eieren in stukjes.
  2. Was de krieltjes en maak ze goed schoon. Doe de krieltjes in een grote pan met water en kook de krieltjes circa 15 minuten. Giet de krieltjes af en laat de krieltjes even staan. Snijd de krieltjes daarna in twee of vier stukken.
  3. Snijd de bosui en geroosterde paprika’s in stukjes. Meng in een grote kom de krieltjes, bosui, gekookte eieren, paprika, snufje peper, bieslook en de Hoemoes Spicy Mango.
  4. Je kunt de aardappel salade direct serveren of in de koelkast bewaren totdat je gaat eten.

Tip: dit recept maak je eenvoudig plantaardig door de eieren weg te laten. Je kunt eventueel wat extra groenten zoals wortel toevoegen.

30 minuten
3 personen
;;