fbpx

Ontdenk ons menu!

Ons assortiment

Wij hebben een winkel in de Foodhallen in Amsterdam én in Stadshart Amstelveen. In deze winkels maken onze collega’s elke dag de lekkerste Mediterrane gerechten voor al onze klanten klaar. Altijd al benieuwd geweest wat je nou precies bij onze winkels kunt bestellen? Lees dan snel verder!

 

Mezze:

Zin om uitgebreid te tafelen? Dan is een mezze tafel perfect voor jou! Mezze zijn allerlei lekkere kleine Mediterrane hapjes. Perfect om de Mediterrane keuken te ontdekken. Vraag naar de mogelijkheden bij onze collega’s.

 

Falafelburger

Wist je dat wij naast falafelballetjes ook een falafelburger verkopen? Deze burger bestaat uit een focaccia broodje een met verse groenten, Baba Anoesch en natuurlijk een heerlijke falafelburger gemaakt van vers falafeldeeg.

Kikkererwtensalade

Een heerlijke salade van kikkererwten met een dressing van Muhammara. De salade wordt aangevuld met sla en verse falafelballetjes en frisse groenten. Een gerecht die je echt even moet proberen als je ons gaat bezoeken.

Mezze plate

Een van onze populairste gerechten: een mezze plate. 3 heerlijke smaken Hoemoes of salades, een couscoussalade, Libanees brood om te dippen, verse groenten, granaatappelpitjes en heerlijke falafelballetjes gemaakt van vers falafeldeeg. Echt een feestje!

 

De plate is ook verkrijgbaar in een XL versie met 5 verschillende smaken Hoemoes en salades en natuurlijk lekker veel Libanees brood om te dippen. Ideaal om te delen met vrienden want deze XL plate is voor 2 tot 3 personen.

 

Falafel wrap

Een andere held: onze falafelwraps van heerlijk zacht Libanees brood! Je kunt kiezen uit een falafel wrap met gegrilde courgette en aubergine of een falafel wrap met sla. Aangevuld met een heerlijke couscoussalade, verse groenten en natuurlijk Hoemoes!

 

Loaded Hoemoes

Loaded hoemoes is niets meer en niets minder dan hoemoes op een bord met daaroverheen alles wat je lekker vindt. Zoals kikkererwten, geroosterde/gegrilde groenten zoals aubergine en bloemkool, onze heerlijke Maza kruiden, wat komkommer, tomaatjes en zelfgemaakt croutons.

Liever thuis eten? Je kunt onze gerechten ook bestellen via Uber Eats. Alle gerechten zijn vegetarisch en bijna allemaal veganistisch. En passen daarom in ieder menu.

 

Ben jij na jouw bezoek aan één van onze winkels enthousiast over ons? Laat dan een review achter op Google (foodhallen & Amstelveen) of Tripadvisor. Jouw mening is erg belangrijk voor ons zodat wij steeds kunnen verbeteren

 

Adres Amstelveen: Buitenplein 81, 1181 ZE Amstelveen

Adres Foodhallen: Bellamyplein 51, 1053 AT Amsterdam

X
;;