Omdat een huishouden niet zonder onze Hoemoes kan!

Omdat een huishouden niet zonder onze Hoemoes kan!

Februari stond voor ons in het teken van de Huishoudbeurs! Deze belangrijke beurs vindt plaats in de RAI Amsterdam en wij staan hier dan ook elk jaar met een grote stand en onze welbekende foodtruck. We stonden net zoals vorig jaar in hal 7 bij de in- en uitgang van de Negenmaandenbeurs. 

Wow! 

De Huishoudbeurs wordt jaarlijks door ruim 200.000 mensen bezocht. Dit betekent dat we ontzettend veel hoemoes moesten meebrengen naar deze beurs. We begonnen op donderdag 20 februari met het inrichten van onze stand. Nadat dit was gebeurd konden alle koelkasten gevuld worden met onze hoemoes, salades en spreads.  Dit kost behoorlijk wat tijd, aangezien er op 1 dag wel honderden bakjes verkocht worden. Zaterdag was het dan eindelijk zo ver! De beurs ging om 11:00 uur open, maar wij waren er al om 9:00 uur om alles klaar te zetten. Onze speciale aanbieding was 4 bakjes voor maar €6! En, natuurlijk kregen zij daar ons receptenboekje en geweldige koeltasje bij! Natuurlijk kon er weer volop geproefd worden. Er werd weer flink gedipt met pico’s en Libanees brood in onze hoemoes en spreads 😊

Het was weer een gezellig event en wij gaan ons weer voorbereiden op het volgende grote event in Mei; De libelle Zomerweek! Zien we jou dan ook?

Groetjes, Shelly & Felicia

X