fbpx

Home

HOEMOES

Heerlijke, verse hoemoes. Gemaakt volgens authentiek recept en bereidingswijze. Vers bereid met de beste kikkererwten, een vleugje verse knoflook en de fijnste sesam. Lekker als broodbeleg, om te dippen of om mee te koken!

MEDITERRANE DELICATESSEN

Ontdek de smaken van ver uit onze keuken dichtbij; wij maken heerlijke mediterrane delicatessen op ambachtelijke wijze. Vegetarisch, halal en de meeste zelfs koosjer en veganistisch.

RECEPTEN

Smeren, dippen of heerlijk koken met onze producten! Je maakt zelf de lekkerste mezzes, broodjes, wraps, salades en nog veel meer. Bekijk snel onze recepten voor meer inspiratie!

VERKOOPPUNTEN

Zin in een heerlijke mezze, verse falafel of verschillende soorten hoemoes? Check dan snel onze verkooppunten zodat je weet waar je naartoe moet!

FOODTRUCK & FOODFESTIVALS

Ontdek de mediterrane delicatessen van Maza op een van de vele foodfestivals en evenementen. Je kunt ons daar vinden met onze foodtruck om jou onze mezzes, hoemoes, falafel en onze nieuwste smaken te laten proeven. Zien we je daar?

MEZZE

Een mezze, een tafel vol heerlijke, kleine hapjes, is heel gezellig om te delen met je vrienden of familie. Wij helpen je daarbij met onze producten, tips en recepten. Want een echte mezze, die begint met Maza!

LEKKER KOKEN MET MAZA

  • Brownies met Hoemoes Rode biet

  • Groentenkoekjes

  • Portobello pizza

X