ESFENAJ
Een heerlijke romige dip van spinazie, amandelen en kikkererwten. Deze dip past goed bij brood en toast en is zowel geschikt voor het ontbijt, de lunch als bij de borrel. Onmisbaar bij je mezze en ook verrassend lekker door je pasta heen.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g.Energie: kJ/kcal 962/ 233
Vet 20,8 g.
waarvan verzadigd vet 1,7 g.
Koolhydraten 4,6 g.
waarvan suikers 1,1 g.
Eiwitten 4,2 g.
Zout 0,80 g.
Allergenen
Selderie, Amandelen. Kan sporen van pinda's bevatten.Ingrediënten
29% spinazie, kikkererwten, SELDERIE, raapolie, 5% AMANDELEN, zout, knoflook, voedingszuur: citroenzuur, peper, dille, dragon, conserveermiddel: kaliumsorbaat.Recepten
One-pot Esfenaj pasta
Shakshuka met Esfenaj en batbot
Vegan gevulde omelet met Esfenaj