fbpx

3 heerlijke hoemoes-snacks voor onderweg

Of je deze zomer nou naar het buitenland, of lekker in eigen land op vakantie gaat: de snacks voor onderweg zijn altijd belangrijk! Vaak is het weer een uitdaging om iets anders te verzinnen dan een standaard broodje met kaas of vleeswaren. Gelukkig, kun je met onze hoemoes ook een hoop anders lekkers maken. Hierbij onze top 3 hoemoes-snacks voor onderweg:

  1. Een hoemoes wrap

Wraps zijn niet alleen heerlijk om warm te eten, maar ook koud. Het vult goed en je kunt er ook nog eens eindeloos mee variëren. Onze persoonlijke favoriet? Een wrap met Hoemoes Zongedroogde Tomaat, komkommer, rucola en vega ‘kipfilet’ (bijv. de kipworst van de Vegetarische Slager). Houd je van pittigheid? Vervang dan de hoemoes zongedroogde tomaat voor onze Hoemoes Chipotle.

  1. Hoemoes muffins

Muffins zijn super makkelijk om te maken en vullen ontzettend goed! Maak de muffins met appel en Hoemoes Rode Biet de avond voordat je op reis gaat. De volgende ochtend heb je gegarandeerd een lekker ontbijtje. Maar, ook voor onderweg zijn muffins een voedzame snack. We hebben hier het recept voor jou.

  1. Bladerdeeghapjes

Bladerdeeghapjes blijven tijdens de reis niet zo knapperig als vers uit de oven, maar ook wat zachter zijn ze toch heel lekker. Onze persoonlijke favoriet? Besmeer een velletje bladerdeeg met Hoemoes Tomaat-Basilicum Less Salt en leg in de lengte een paar plakjes geroosterde paprika en wat geraspte kaas erop. Rol het bladerdeeg velletje op en snijd deze in plakjes. Lekker in de oven en smullen maar!

Voor nu alvast een hele fijne vakantie! 😊

X
;;